Michel Altorf-van der Kuil

2015-0810 1730 (2)Gegrepen door de sociale gedachtegang uit de Bijbel geloof ik in een wereld waar we als mensen samen een leefbare samenleving kunnen hebben. Ik geloof in een God die ons wijst op onze verantwoordelijkheden die we hebben ten aanzien van elkaar. En ik geloof in diezelfde God die mij als mens elke dag opnieuw een nieuwe kans geeft om opnieuw te beginnen met de werkzaamheden die passen bij mijn talenten. Ondanks dat ik het juist de vorige dag het weer helemaal verprutst had.

Mijn geloof in God, mijn enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel in combinatie met een actief leven, geeft mij mogelijkheden om christenen en hun gemeenten te begeleiden in hun zoektocht naar hun missionaire doel. Mijn doelstelling is om de gemeente relevant maken voor de samenleving. Dat kan onder meer door de gemeenteleden aan te spreken op hun talenten en hun daarbij te helpen en stimuleren. Daarbij kijk ik ook buiten de kaders zijn die nu gesteld zijn.


Kwaliteiten

  • Ik ben creatief en kan buiten de kaders denken
  • Ik ben een bereidwillig luisteraar
  • Ik kan één ding op drie manieren uitleggen met behulp van diverse middelen
  • Met mijn enthousiasme kan ik mensen meenemen op de weg die mij voor ogen ligt.
  • Ik kan mijn kennis en ideeën delen met anderen

Daarnaast:

  • Ben ik milieubetrokken/fairtrade/ bewust fietser
  • Ik hou van God en Hij van mij

Meer weten en lezen? Zie dan ook: