Wat biedt Barrevoets

Welke rol heeft jouw geloof in God voor jouw omgeving? Hoe kan je een licht zijn in jouw omgeving?  Lukt het jou om verschil te maken? Wat heb je eigenlijk aan jouw geloof? Vragen die je misschien wel hebt, maar niet weet waar je ze kunt stellen?

Barrevoets helpt je met het relevant maken van je geloof. Hiervoor heb ik een aantal mogelijkheden ontwikkeld, waar jij zelf aan deel kunt nemen:

  • Cursus van 4 avonden: Christen zijn….  En nu?. Met maximaal 11 anderen ga je aan de slag met verschillen in geloofsbeleving. Wat is jouw manier om in God te geloven? En hoe kan je dat benutten voor jouw omgeving?
  • Workshop van 2 uur: Waar begin ik in Hemelsnaam? Het geloof uiten hoeft niet gelijk in een grote stap. Klein beginnen is makkelijker en beter vol te houden, alleen waar begin je?

Voor de leiding van een geloofsgemeenschap is er een cursus van 4 dagen:

  • Cursus van 4 avonden: Kerk doen! In 4 avonden gaan we onderzoeken wat u als leiding kunt doen om gemeenteleden te stimuleren actief hun geloof toe te passen in hun leven. Past dit concept binnen uw gemeente? En hoe hou je het vol? 4 cursusavonden,  2 tot 3 terugkomdagen in een periode van 1-1.5 jaar en eventueel 1 of meerdere spreekbeurten.

Bent u geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.